• Slika1
  • Slika2
  • Solarno stablo
  • Solarno stablo

LOGO

174780
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
ukupno
80
130
1853
174780

fond logo

307x231 images IMG 2954 kopijaSS

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“  je 31. travnja 2015. godine u Čitaonici za mlade u Karlovcu u 19 sati  održala edukativnu radionicu za zainteresirane građane grada Karlovca. Edukativna radionica je održana pod nazivom „Obnovljivi izvori energije i energetska učinkovitost u višestambenim zgradama“

koja je održana u sklopu projekta „Solarno stablo“, a čiji su partneri REGEA-a, Grad Karlovac, Općina Plaški i Dom za djecu „Vladimir Nazor“, a financiran je od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ministarstva gospodarstva i Grada Karlovca. 

Edukativnu radionicu su održali Žarko Latković, predsjednik Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i Emanuel Cipurić, voditelj projekta „Solarno stablo“.
Cilj edukativne radionice je bio upoznati građane (stanare) o mogućnostima korištenja obnovljivih izvora energije, povećanju energetske učinkovitosti te mogućnostima sufinanciranja projekata energetske obnove u višestambenim zgradama. U sklopu projekta je također planirano niz drugih  edukativnih radionica na temu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije o čemu ćemo Vas  informirati.

Linkovi:

Ka portal

Trend portal

Hrvatski radio Karlovac

solarno stablo BANNER 300px